Cordfløyelskjole

Ny vinterkjole i amerikansk bredstripet beige cordfløyel. Egentlig et stoffkjøp jeg var misfornøyd med og som jeg tenkte at passet til å bruke til å teste ut et nytt kjolemønster fra Symagasinet i fjor sommer. Men etter hvert som kjolen ble til, så syntes jeg i grunnen ikke at den ble så ille. Så vi får se om den kommer i bruk. Mønsteret og snittet på kjolen synes jeg uansett at var fint, så det kommer jeg nok til å prøve igjen. Som en lett sommerkjole. Men i en størrelse mindre, den ble nok litt raus i målene. men det er jo fordi jeg har gått ned ganske mye i perioden denne har hengt på prøvdokka mi…

Jobbet hardt med spretteren på prosjekt usynlig glidelås. Og den er slett ikke så usynlig som jeg skulle ønske at den var… Men er glad for at jeg tok meg tiden til å sprette opp alle gangene jeg måtte, ellers hadde kjolen gått rett i avdeling for skapfyll/omsøm. 

Fikk også akkurat bittelittegranne for lite stoff og måtte trikse det til litt på bakstykkene på kjolen. Men tror ikke det er skjemmende. Uansett later vi som om at det faktisk var meningen at det skulle være sånn…. Retning på luven er det også og det var passe vrient å få til på ermene som uansett var en liten nøtt å knekke for uerfaren syerske som meg. Men etter litt prøving og feiling fant jeg til slutt ut hvordan det skulle være. Og det ble klipt to, tre ermestykker, ja – før alle bitene endelig hadde riktig retning på luvem og var sydd sammen i riktig ende… Men litt utfordringer må man jo ha!

3 tanker om “Cordfløyelskjole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s